Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

15 YEARS ARMANI BEAUTY

Εδώ και 15 χρόνια ο οίκος Armani Beauty κάνεις τις γυναίκες να δείχνουν όσο πιο όμορφες και χαρούμενες γίνεται με αυτό που είναι. 15 χρόνια καινοτομία, απλότητα, φυσική αρμονία, αυθεντικότητα. 15 χρόνια απόλυτης ομορφιάς!...

news
Εδώ και 15 χρόνια ο οίκος Armani Beauty κάνεις τις γυναίκες να δείχνουν όσο πιο όμορφες και χαρούμενες γίνεται με αυτό που είναι. 15 χρόνια καινοτομία, απλότητα, φυσική αρμονία, αυθεντικότητα. 15 χρόνια απόλυτης ομορφιάς!
 

«Πιστεύω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα. Οι δημιουργίες μου δεν είναι φτιαγμένες για να κρύβουν ή να καμουφλάρουν την προσωπικότητα αλλά για να την αποκαλύπτουν!» δηλώνει ο ίδιο ο Giorgio Armani.Από την πρώτη στιγμή, το μακιγιάζ του οίκου Giorgio Armani έφερε μια επανάσταση στον κόσμο της κοσμετολογίας, παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα όπως το Luminous Silk foundation και το Fluid Sheer. To Luminous Silk foundation δημιουργεί ένα εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο αποτέλεσμα, ίδιο με εκείνο του μεταξιού. Το διάφανο αποτέλεσμα, η αψεγάδιαστη λάμψη και η παλέτα από φυσικές αποχρώσεις – που ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας – καθιστά αυτό το must-have προϊόν αναπόσπαστο στοιχείο κάθε επιτυχημένου look που δημιουργείται από τους makeup artists στα παρασκήνια των σόου ανά τον κόσμο. Το Luminous Silk παραμένει ένα εμβληματικό προϊόν μέχρι σήμερα. Το ίδιο επιτυχημένο είναι και το Fluid Sheer που χαρίζει μια μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα – σαν ένα πέπλο από
μεταξωτή οργάντζα. Το Fluid Sheer είναι το προϊόν με το οποίο παρουσιάστηκε το μοναδικά αυθεντικό και φωτεινό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, αυτό που ονομάζουμε ‘Armani Glow’.  

Στον οίκο Giorgio Armani Beauty βασική αρχή αποτελεί η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων όσον αφορά τη δημιουργική διαδικασία με έμφαση σε χαρακτηριστικά όπως η ελαφράδα, η διάρκεια, η άνεση και η αίσθηση που απολαμβάνει η γυναίκα που τα χρησιμοποιεί. Αυτή η δέσμευση για τελειότητα θέτει τον υψηλό στόχο να κάνουμε κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφη αλλά το πιο σημαντικό να την κάνουμε να νιώσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση!  

Προϊόντα ομορφιάς που προσφέρουν αποτέλεσμα που είναι εμφανές, χωρίς να είναι υπερβολικό – αυτό είναι το μυστικό του μακιγιάζ Armani. Αποτέλεσμα που είναι απλό και αποτελεσματικό, πάντα εκλεπτυσμένο. Το πρόσωπο αποκτά εκ νέου την απόλυτη λάμψη, ντυμένο με ακριβώς ότι χρειάζεται για να αναδειχθεί ο τόνος της επιδερμίδας, να τονιστούν τα
χαρακτηριστικά και να βαθύνει το βλέμμα. Αυτή είναι η υπογραφή του σχεδιαστή: διακριτικό και αυθεντικό look, πάντα σε αναζήτηση της απόλυτης κομψότητας. Αναμφισβήτητα, το look είναι πολυτελές, αλλά ποτέ επιδεικτικό, ο στόχος είναι να καλλιεργείται η χαρισματική, αισθησιακή θηλυκότητα.  
 


15 Μυστικά Ομορφιάς για το 2015 
Για να γιορτάσει τα 15 χρόνια από το λανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ, ο οίκος Giorgio Armani Beauty συγκέντρωσε όλο το beauty know-how σε 15 digital videos. Αυτά τα κεφάλαια της ιστορίας ομορφιάς θα παρουσιάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ώστε να εκπαιδεύσουν τις γυναίκες και να παρουσιάσουν εύκολους τρόπους ώστε να κάνουν μόνες
τους το μακιγιάζ τους, χρησιμοποιώντας τα μυστικά μακιγιάζ των πραγματικών makeup artists.
Αυτά είναι tips που καθένας μπορεί να διδαχθεί. Στα videos, δύο φίλες δοκιμάζουν τα μυστικά ομορφιάς η μία στην άλλη, με στυλ και καλή διάθεση, ακολουθώντας τις πολύτιμες συμβουλές της Linda Cantello, International Make-Up Artist Giorgio Armani. Αυτές οι επαγγελματικές συμβουλές ομορφιάς έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα προϊόντα Armani. 


SHARE THIS