Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

HYDRO-PLUMPING RE-TEXTURIZING SERUM / WINNER

Tο Dermatologist Solutions Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate της Kiehl’s έλαβε το βραβείο Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté στην απονομή που διοργάνωσε το περιοδικό Marie Claire στο Παρίσι στις 16 Ιανουαρίου....

news
Tο Dermatologist Solutions Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate της Kiehl’s έλαβε το βραβείο Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté στην απονομή που διοργάνωσε το περιοδικό Marie Claire στο Παρίσι στις 16 Ιανουαρίου. Τα “Prix d’Excellence de la Beauté” δημιουργήθηκαν πριν από 27 χρόνια και την επιτροπή απαρτίζουν δημοσιογράφοι ομορφιάς από όλο τον κόσμο. Αυτά τα βραβεία δημοσιεύονται στις 35 διεθνείς εκδόσεις του περιοδικού Marie Claire, επιτρέποντας σε 15 εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως να γνωρίσουν τα προϊόντα που κέρδισαν αυτή τη διάκριση. Φέτος, 7 νικητές ξεχώρισαν ανάμεσα σε εκατοντάδες λανσαρίσματα. 

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στην γαλλική έκδοση του περιοδικού Marie Claire, στο τεύχος Φεβρουαρίου. Η κριτική επιτροπή ξεχώρισε το Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate για τη γλυκερίνη. Όπως αναφέρεται στο απόσμασμα: "Σ’ αυτή τη φόρμουλα, δεν υπάρχει μια νέα ουσία, αλλά ένα γνωστό και αποτελεσματικό συστατικό – η γλυκερίνη. Με φυτική προέλευση και σε υψηλή συγκέντρωση που αγγίζει το 15% καταφέρνει να ενυδατώσει και να αναπληρώσει την επιδερμίδα με θεαματικό τρόπο, χωρίς να αφήνει λιπαρά υπολείμματα ή κολλώδη αίσθηση. Αυτή η καινοτομία συνδυάζει αποτελεσματικότητα και απλότητα, αλλά και απόλαυση με άνεση."

INFO: Τα προϊόντα Kiehl's θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall και Τσιμισκή.
SHARE THIS