Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

BOSS BOTTLED INTENSE #MANOFTODAY

Το BOSS BOTTLED αποτελεί την αρωματική έκφραση της προσωπικότητας του άνδρα που ζει το σήμερα. Βραβεύθηκε ως το μοντέρνο, αλλά παράλληλα και κλασικό άρωμα, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 57 εκατομμύρια μπουκάλια....

news
Το BOSS BOTTLED αποτελεί την αρωματική έκφραση της προσωπικότητας του άνδρα που ζει το σήμερα. Βραβεύθηκε ως το μοντέρνο, αλλά παράλληλα και κλασικό άρωμα, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 57 εκατομμύρια μπουκάλια. Το συναρπαστικό ανατολίτικο fougere άρωμα, ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο, προσφέροντας μια σταθερή επιλογή στον άνδρα του σήμερα. Μέσω της κομψότητάς του, το άρωμα εκφράζει πολλές αντιθέσεις, καθώς είναι κλασικό και εκλεπτυσμένο και παράλληλα μοντέρνο και πρακτικό, όπως ένα «tailor made» κοστούμι.

Τελικά, ο άνδρας του σήμερα είναι φιλοσοφημένος: ζει έντονα, αλλά πάντοτε παραμένει προσγειωμένος. Το νέο BOSS BOTTLED INTENSE αποκαλύπτει τη δύναμη του χαρακτήρα του άνδρα που αντιπροσωπεύει: το βάθος, το έντονο πάθος, την ακλόνητη αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά τον βοηθούν να πραγματοποιήσει τις επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες του.
Το άρωμα είναι εμπλουτισμένο με άφθονες νότες ξύλων, μπαχαρικών και πολύτιμα έλαια. Οι λαμπερές νότες μήλου μετριάζονται από την πιο ήρεμη και πιο ψύχραιμη παρουσία των πράσινων ανθών πορτοκαλιάς. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα λιγότερο γλυκό, ακόμη πιο πολυτελές, και έντονα -δίχως ενοχές- αρρενωπό.

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας του BOSS BOTTLED είναι ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood, Gerard Butler. Ο Butler ενσαρκώνει το δυναμισμό και τη γοητεία, στοιχεία που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της σύγχρονης αρρενωπότητας: διαθέτει θάρρος, αυτοπεποίθηση, επιδιώκει την ποικιλία και την εκπλήρωση. Αναζητά και αγκαλιάζει όλες τις εμπειρίες της ζωής του.


Η HUGO BOSS εκφράζει μέσα από τα αρώματά της ότι οι άνδρες του 21ου αιώνα είναι οι καλύτεροι που έχουν υπάρξει ποτέ. Έχουν εφεύρει εκ νέου τον ανδρισμό, ως μια μίξη παλαιών και νέων χαρακτηριστικών, έτσι ώστε να ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Δημιουργούν το δικό τους ορισμό της επιτυχίας και σε αυτούς αντικρίζουμε το θάρρος, τη δύναμη, την ακεραιότητα και το στυλ.

Για να συγχρονιστεί με την κυκλοφορία του BOSS BOTTLED INTENSE, ο οίκος συνεργάστηκε με τον διάσημο φωτογράφο και ροκ σταρ Bryan Adams, προκειμένου να φωτογραφίσει τους άνδρες που ενσαρκώνουν τα χαρακτηριστικά του άνδρα του σήμερα. Οι ήρωες ενώνουν τις ιδιότητες που παραδοσιακά θεωρούνται αντιφατικές: την εξισορρόπηση της σύνεσης με την ξεγνοιασιά, της επιβολής με την ευαισθησία. Με όραμα και σε αρμονία με τα συναισθήματά τους, είναι δυναμικοί, αυθεντικοί συνδυάζοντας τη φινέτσα με την τόλμη.

Οι άνδρες που διαθέτουν αυτές τις ιδιότητες θα επιλεγούν ανάμεσα από συμμετέχοντες υποψηφίους σε Ηνωμένες Πολιτείες, Λατινική Αμερική,  Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μέση Ανατολή και  Ισπανία. Ο άνδρας που θα επιλεγεί από κάθε μια από τις προαναφερθείσες χώρες θα παρακολουθήσει στη συνέχεια μια φωτογράφηση στο προσωπικό στούντιο του Adams στο Λονδίνο, στο οποίο θα δημιουργηθούν αυτά τα έξι χαρακτηριστικά πορτρέτα.

INFO: Ανακαλύψτε το νέο BOSS BOTTLED INTENSE σε όλα τα attica.SHARE THIS