Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

Με αυτή τη φιλοσοφία, η NEAL'S YARD REMEDIES έχει θέσει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης....

news

Με αυτή τη φιλοσοφία, η NEAL'S YARD REMEDIES έχει θέσει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης. Όλα τα προϊόντα NEAL'S YARD REMEDIES, της Νο 1 αγγλικής εταιρείας πιστοποιημένων οργανικών προϊόντων, είναι χειροποίητα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον.
Στα Carelab by attica στο Citylink και στο Golden Hall βρίσκουμε την ολοκληρωμένη οικογένεια φροντίδας προσώπου και σώματος NYR, αιθέρια έλαια, αρωματοθεραπευτικά μίγματα και αρώματα, λάδια μασάζ, τσάγια, καθώς επίσης προϊόντα οργανικής περιποίησης για τη μητέρα, το μωρό και τον άνδρα.


SHARE THIS