Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

SNACK BAR ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Στη γωνιά των προϊόντων WISH BARS μέσα στα Carelab by attica σερβίρονται τα πιο υγιεινά σνακ φτιαγμένα με μεράκι αποκλειστικά στην Ελλάδα, για να μας προσφέρουν μοναδική ποιότητα και γεύση σε κάθε WISH BAR....

news
Στη γωνιά των προϊόντων WISH BARS μέσα στα Carelab by attica σερβίρονται τα πιο υγιεινά σνακ φτιαγμένα με μεράκι αποκλειστικά στην Ελλάδα, για να μας προσφέρουν μοναδική ποιότητα και γεύση σε κάθε WISH BAR. Η συνταγή τους; Αναμειγνύουμε αρκετές μεζούρες από τις πιο αγνές πρώτες ύλες, με γεύση σύκο, δαμάσκηνο και σοκολάτα και προσθέτουμε άφθονα θρεπτικά συστατικά με μέλι, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. 
Αφαιρούμε τις τύψεις (καθώς δεν προστίθεται ούτε ίχνος ζάχαρης) και σερβίρουμε στην υγεία και απόλαυσή μας. Σχεδιασμένες υπό την επιμέλεια των διατροφολόγων του επιστημονικού επιτελείου του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών, οι Wish bars είναι πλούσιες σε ενέργεια, φυτικές ίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά και ενδείκνυνται για ένα ισορροπημένο καθημερινό διατροφικό πλάνο χωρίς στερήσεις και περιορισμούς. 

INFO: Τις WISH BARS μπορείτε να τις βρείτε στα Carelab by attica στο City Link και στο Golden Hall.
SHARE THIS