Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

ODE TO OLIVE

Την ώρα που στην Αίγυπτο ετοίμαζαν το μπάνιο της Κλεοπάτρας με γάλα και μέλι, το ιερό δέντρο της ελιάς έδινε εδώ τους καλύτερους καρπούς του για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας....

news
Την ώρα που στην Αίγυπτο ετοίμαζαν το μπάνιο της Κλεοπάτρας με γάλα και μέλι, το ιερό δέντρο της ελιάς έδινε εδώ τους καλύτερους καρπούς του για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Την παράδοση στις αρχαίες θεραπείες συνεχίζει η επιτυχημένη εταιρεία PAPOUTSANIS, που εδώ και 142 χρόνια επιμελείται την υγεία του δέρματός μας με τα πιο αγνά προϊόντα. Ένας θησαυρός της ελληνικής φύσης, η ελιά, αποτέλεσε την έμπνευση και το βασικό συστατικό για τη σειρά OLIVIA, που οφείλει την best seller ιδιότητά της στην απόλυτα φυσική της προέλευση, χωρίς parabens και συνθετικά χρώματα. Η τριλογία της απαρτίζεται από το shampoo Normal Hair με προβιταμίνη Β5, που δίνει λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά, το body lotion με μαλακτική γλυκερίνη για απαλό και ενυδατωμένο δέρμα και το exfoliating shower gel με κόκκους από κουκούτσι ελιάς, που προσφέρει φυσική απολέπιση σε όλο το σώμα και είναι κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 
SHARE THIS