Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

HOLISTIC HEAVEN

Ένας pampering παράδεισος κρύβεται μέσα στο attica στο Golden Hall. Αφού ενημερωθείτε για τα πιο αξιόπιστα προϊόντα ομορφιάς, διατροφής και βρεφικής φροντίδας, ζήστε αποκλειστικά εδώ μία μοναδική ολιστική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας στο ειδικά...

news

Ένας pampering παράδεισος κρύβεται μέσα στο attica στο Golden Hall. Αφού ενημερωθείτε για τα πιο αξιόπιστα προϊόντα ομορφιάς, διατροφής και βρεφικής φροντίδας, ζήστε αποκλειστικά εδώ μία μοναδική ολιστική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας στο ειδικά διαμορφωμένο Relaxation Room με τις οργανικές θεραπείες της Neal’s Yard Remedies. Με την καθοδήγηση της εκπαιδευμένης ειδικού επιλέγουμε τη θεραπεία που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας μας μέσα από ένα μενού με 6 θεραπείες προσώπου και 4 σώματος βασισμένες σε αιθέρια έλαια. Ολοκληρώνουμε την εξωτερική και εσωτερική μας ευεξία με συμβουλές διατροφής, ενώ οι βιαστικοί επισκέπτες επιλέγουν την express εκδοχή 30΄ στις θεραπείες προσώπου για άμεση λάμψη και ενυδάτωση. 
Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κλείσουμε ραντεβού!


INFO: Relaxation Room στο attica στο Golden Hall. Για ραντεβού, καλέστε στο τηλέφωνο 211 1814046.


SHARE THIS