Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

NEW ENTRY / AROMATHERAPY ASSOCIATES

Η σειρά περιποίησης Aromatherapy Associates μόλις έφτασε στα Carelab by attica. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας πάνω στις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, η Aromatherapy Associates είναι μία πολυτελής και αποτελεσματική...

news news
Η σειρά περιποίησης Aromatherapy Associates μόλις έφτασε στα Carelab by attica. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας πάνω στις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, η Aromatherapy Associates είναι μία πολυτελής και αποτελεσματική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος, με προϊόντα που θα ενισχύσουν τη σωματική και ψυχική σας ευεξία, ενώ παράλληλα θα χαρίσουν στο δέρμα σας λάμψη μακράς διάρκειας. Χρησιμοποιώντας μόνο την υψηλότερη ποιότητα φυσικών συστατικών και αγνών αιθέριων ελαίων, η Aromatherapy Associates υπόσχεται αρμονία και ισορροπία του μυαλού, του σώματος και των αισθήσεών σας! 
Τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Aromatherapy Associates έχει επιβραβεύσει και ο Διεθνής Τύπος, βραβεύοντας επανειλημμένως προϊόντα της σειράς, όπως τα Inner Strength Bath & Shower Oil, Renewing Rose Body Oil, Fine Line Face Oil και πολλά ακόμη.

Τα προϊόντα της Aromatherapy Associates βρίσκονται σε κάποια από τα πιο πολυτελή spa του κόσμου. Τώρα μπορείτε να τα απολαύσετε και στο σπίτι σας, μετατρέποντας μία καθημερινή ρουτίνα σε πολυτέλεια.

INFO: Ανακαλύψτε τα στα attica, City Link, Golden Hall & Τσιμισκή
SHARE THIS