Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

KORRES ARGAN OIL ADVANCED COLORANT

Ο λόγος για τη νέα καινοτομία της εταιρείας KORRES, που έρχεται να να απαντήσει με το νέο αυτό προϊόν σε κάθε βασικό ζητούμενο από μια φυσική βαφή μαλλιών...

news
Ο λόγος για τη νέα καινοτομία της εταιρείας KORRES, που έρχεται να  να απαντήσει με το νέο αυτό προϊόν σε κάθε βασικό ζητούμενο από μια φυσική βαφή μαλλιών και σε κάθε μειονέκτημα των βαφών με δράση βασισμένη στην αμμωνία. Η φυσική λοιπόν βαφή μαλλιών Argan Οil Αdvanced Colorant σας συστήνει τη νέα γενιά hair colorants με την αποκλειστική τεχνολογία Pigment-lock, που κλειδώνει το χρώμα ενισχύοντας το αποτέλεσμα με δραστικά συστατικά. Η συνολική του απόδοση δεν σταματά εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ένταση στον τόνο των μαλλιών. Καλύπτει επίσης άψογα τα λευκά και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση κι εντατική περιποίηση. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά σημαντικά στην καλύτερη προστασία από τη φθορά και στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών αναδεικνύοντας την πιο λαμπερή εκδοχή τους.
SHARE THIS