Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

THE EXOTIC BEAUTY RITUAL

Αναλογιστήκατε ποτέ την ώρα που ανοίγετε το νεσεσέρ σας πόσο σημαντική είναι εδώ κι αιώνες η καθημερινή προστασία του δέρματος και των μαλλιών από τον ήλιο και τη θάλασσα; Την απάντηση δίνει η μυστική συνταγή, που χρησιμοποιούν σχεδόν τελετουργικά...

news
Αναλογιστήκατε ποτέ την ώρα που ανοίγετε το νεσεσέρ σας πόσο σημαντική είναι εδώ κι αιώνες η καθημερινή προστασία του δέρματος και των μαλλιών από τον ήλιο και τη θάλασσα; Την απάντηση δίνει η μυστική συνταγή, που χρησιμοποιούν σχεδόν τελετουργικά οι γυναίκες της Πολυνησίας εδώ και χιλιάδες χρόνια, με βάση το λάδι Monoi. Είναι ένα ελιξήριο που συνδυάζει το αισθησιακό λουλούδι Tiare, γνωστό σήμερα για τα ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά του, με τις αντιγηραντικές ιδιότητες του λαδιού της καρύδας. Η πολύτιμη αυτή θεραπεία καταφθάνει στο beauty kit μας από την Parfumerie Tiki και περνά απευθείας στα χέρια μας ένα διαχρονικό μυστικό ομορφιάς, για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο την εντατική φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών το καλοκαίρι, ακριβώς όπως γινόταν αιώνες πριν στα εξωτικά νησιά του Ειρηνικού!
Η συλλογή του γίνεται το ίδιο φυσικά όσο και αιώνες πριν, μαζεύοντας τα καλύτερα λουλούδια με το χέρι, ενώ η παρασκευή του ολοκληρώνεται αποθηκεύοντας το λάδι Monoi σε ειδικά μπουκάλια PET με ενισχυμένη δόση βιταμίνης Ε για την καλύτερη διατήρησή του. Σίγουρα οι πιο επαναστατικές φόρμουλες είναι αυτές που αντέχουν στο χρόνο και το Monoi Tiki το αποδεικνύει, καθώς είναι το μοναδικό προϊόν με γνησιότητα προέλευσης.
SHARE THIS