Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

NATURE'S GIFTS

Η χρήση του μαροκινού ελαίου αργκάν στα νότια παράλια της Μεσογείου και του λαδιού ελιάς στα βόρεια ήταν, για αιώνες, τα μυστικά της μεσογειακής φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών. Τα θαυμάσια αυτά προϊόντα της φύσης περιέχουν...

news
Η χρήση του μαροκινού ελαίου αργκάν στα νότια παράλια της Μεσογείου και του λαδιού ελιάς στα βόρεια ήταν, για αιώνες, τα μυστικά της μεσογειακής φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών. Τα θαυμάσια αυτά προϊόντα της φύσης περιέχουν σε αφθονία ισχυρότατους αντιοξειδωτικούς και καλλυντικούς παράγοντες, πολύτιμους για το δέρμα σας. Η σειρά περιποίησης προσώπου Οlive & Αrgan της MACROVITA είναι αποτέλεσμα εκλεπτυσμένων και δημιουργικών συνδυασμών βιολογικού ελαίου αργκάν και βιολογικού λαδιού ελιάς με πολλά ακόμα ειδικά δραστικά συστατικά κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Tώρα όποια κρέμα κι αν επιλέξετε μαζί με μία λοσιόν σώματος 100 ml, η MACROVITA σας προσφέρει δωρεάν ένα πολυτελές νεσεσέρ κι ένα αφροντούς 100 ml. Ένα υπέροχο δώρο εκ του φυσικού! 
SHARE THIS