Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

SLIM AND PERFECT

Η κυτταρίτιδα είναι σίγουρα ο Νο 1 εχθρός των γυναικών, ακόμα κι αν είναι λεπτές. Η Decleor, αξιοποιώντας τη μοναδική επαγγελματική της εξειδίκευση, δημιούργησε τρεις συμπληρωματικές θεραπείες αδυνατίσματος SLIM EFFECT....

news
Η κυτταρίτιδα είναι σίγουρα ο Νο 1 εχθρός των γυναικών, ακόμα κι αν είναι λεπτές. Η Decleor, αξιοποιώντας τη μοναδική επαγγελματική της εξειδίκευση, δημιούργησε τρεις συμπληρωματικές θεραπείες αδυνατίσματος SLIM EFFECT. Η Θεραπεία Σμίλευσης της Σιλουέτας γίνεται με τη Localised contouring gel cream (χωρίς paraben), με στοχευμένη δράση κατά της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» και του τοπικού πάχους. Ο 100% φυσικός ορός σώματος AROMESSENCE™ SLIM EFFECT έχει μεταξένια υφή και προσφέρει άμεση σμίλευση, ως Θεραπεία Αποσυμφόρησης του Λεμφικού Συστήματος.  Τέλος, το βάλσαμο Baume Slim Effect, επίσης 100% φυσικό, περιέχει αιθέρια έλαια για μάλαξη κατά της όψης «φλοιού πορτοκαλιού». Αναζητήστε στα Carelab by attica αυτές τις στοχευμένες θεραπείες SLIM EFFECT της Decleor και απολαύστε ένα υπέροχο καλοκαίρι.
SHARE THIS