Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

MUNCHKIN

Το μπάνιο του μωρού γίνεται χαρούμενη υπόθεση με τη φουσκωτή μπανιέρα-παπάκι Munchkin. Το μυστικό της είναι η ένδειξη στο εσωτερικό τμήμα, που εμφανίζει τη λέξη HOT, για να σας προειδοποιεί αν το νερό είναι πολύ ζεστό. Η φουσκωτή...

news
Το μπάνιο του μωρού γίνεται χαρούμενη υπόθεση με τη φουσκωτή μπανιέρα-παπάκι Munchkin. Το μυστικό της είναι η ένδειξη στο εσωτερικό τμήμα, που εμφανίζει τη λέξη HOT, για να σας προειδοποιεί αν το νερό είναι πολύ ζεστό. Η φουσκωτή μπανιέρα Munchkin είναι εργονομική και εύχρηστη, καθώς φουσκώνει και ξεφουσκώνει εύκολα, ενώ αποθηκεύεται χωρίς να πιάνει χώρο. Το μωρό σας απολαμβάνει το μπάνιο του χάρη στον ειδικό ανατομικό σχεδιασμό του στο πίσω μέρος της μπανιέρας, γιατί ακουμπά το κεφάλι του αναπαυτικά κι έτσι εσείς μπορείτε να ξεβγάζετε εύκολα. Η φουσκωτή μπανιέρα Munchkin, με το ζωηρό της κίτρινο χρώμα, είναι ιδιαίτερα ασφαλής, με αντιολισθητική εσωτερική βάση για σταθερότητα. Κατάλληλη για παιδιά, ηλικίας 6-24 μηνών, είναι λειτουργική και άνετη, διπλώνει και πάει παντού. Επιπλέον, περιλαμβάνει βεντούζα στο πίσω μέρος, για να κρεμιέται εύκολα στον τοίχο και να στεγνώνει γρήγορα. Τέλος, με την τάπα που έχει η μπανιέρα-παπάκι Munchkin, το νερό αδειάζει και στραγγίζει γρήγορα. Μπάνιο και χαρά λοιπόν!
SHARE THIS