Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Carelab

MOTHERLOVE ABOVE ALL

Μotherlove ή αλλιώς η μόνη 100% φυσική λύση για τις μητέρες που αναζητούν το καλύτερο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και στην περιποίηση του μωρού. Από το More Milk Plus, ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα...

news
Μotherlove ή αλλιώς η μόνη 100% φυσική λύση για τις μητέρες που αναζητούν το καλύτερο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και στην περιποίηση του μωρού. Από το More Milk Plus, ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα για το θηλασμό με βότανα, μέχρι την κρέμα για τις θηλάζουσες θηλές Motherlove Nipple Cream, η Μotherlove φροντίζει φυσικά τη μητέρα που θηλάζει. Υπάρχουν όμως κι άλλα μοναδικά προϊόντα Motherlove, όπως το Βirth & Βaby oil, ένα ιδανικό λάδι για μασάζ, ή το Sitz bath Spray, ειδικά σχεδιασμένο για την αποκατάσταση του περινέου μετά τον φυσιολογικό τοκετό. Επίσης, θα βρείτε το Motherlove Diaper Rash & Thrush  για τους ερεθισμούς στην περιοχή της πάνας, την Pregnant Belly Salve και Pregnant Belly oil για την καταπολέμηση των ραγάδων και την Rhoid balm για φυσική ανακούφιση από τη δυσφορία των αιμορροΐδων. Ανακαλύψτε όλη τη σειρά Motherlove στα Carelab by attica και ζήστε καλύτερα εσείς και το μωρό σας. 
SHARE THIS