Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
BEAUTY

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Liquid Foundation

Μια ανθεκτική σύνθεση που δεν τα παρατά ποτέ

news
Ανθεκτικό, μεγάλης διάρκειας και πολύτιμο: πίσω από κάθε γυναίκα με αυτοπεποίθηση κρύβεται το foundation της. Το φοράς για 24 ώρες, το αγαπάς για μια ολόκληρη ζωή. Κάθε στιγμή, κάθε ημέρα, χρόνο με το χρόνο, το Teint Idole Ultra Wear είναι ο δεσμός ομορφιάς ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες, το δοκιμασμένο και αγαπημένο foundation που βρίσκεται στο πλευρό τους, χαρίζοντάς τους μεταδοτική αυτοπεποίθηση.
news

Δημιουργήθηκε με μια εξαιρετική τεχνολογία. Το Teint Idole Ultra Wear αποτελεί τον καρπό μιας εξαιρετικής τεχνολογίας που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια και, ταυτόχρονα αίσθηση άνεσης όλο το 24ωρο. Ματ μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν κρύβει ποτέ την επιδερμίδα σας, αντίθετα, την αφήνει να αναπνέει ελεύθερα, για να μπορείτε να δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό. Το χρώμα του δεν ξεθωριάζει ποτέ και διατηρείται πιστό όλη την ημέρα.

news

Δημιουργήθηκε από ειδικούς. Παθιασμένες γυναίκες, όπως η Balanda Atis, επικεφαλής του Multicultural Beauty Lab, ενός πολυπολιτισμικού εργαστηρίου στο οποίο εργάζονται ειδικοί στις αποχρώσεις. Ανέπτυξε τα μπλε ουλτραμαρίν χρωστική που εξασφαλίζει πλούσιο και ζωηρό χρώμα στις πιο σκούρες αποχρώσεις, ώστε να μη δείχνουν γκρίζες και κέρινες. Δημιουργήθηκε με δέσμευση. Η αποστολή της Lancôme είναι να βοηθήσει κάθε γυναίκα να βρει την απόχρωση που της ταιριάζει. Στην Ελλάδα υπάρχουν 20 διαθέσιμες αποχρώσεις. Δημιουργήθηκε για να διαρκεί. Αδιάβροχο, ανθεκτικό στην υγρασία και απόλυτα σταθερό, το foundation μεγάλης διάρκειας για πλήρη κάλυψη διατηρείται αναλλοίωτο ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες ή στο γυμναστήριο, αφού το Teint Idole Ultra Wear εργάζεται εξίσου σκληρά με εσάς.

Info: Τα Lancôme θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos.

 

SHARE THIS