Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
BEAUTY

Breaking news: Γνωρίστε τη νέα Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette!

Μια παλέτα σκιών με ακατέργαστη ομορφιά και μελιστάλαχτη γλύκα

news

Η οικογένεια της Urban Decay μόλις απέκτησε νέο μέλος. Η παλέτα σκιών Naked Honey Eyeshadow Palette περιέχει 12 αποχρώσεις, ιδανικές για να δημιουργήσετε αμέτρητα look. Χαρίστε στα μάτια σας τη λάμψη του χρυσού με 12 ολοκαίνουριες χρυσαφένιες ουδέτερες αποχρώσεις που περιλαμβάνουν κλασικά χρυσά, ζεστά κεχριμπαρένια και πλούσια σοκολατί χρώματα. Επιλέξτε τη Amber (κυριολεκτικά λάμπει), δημιουργήστε το τέλειο smokey μακιγιάζ με τη Sting (ζεστό ματ καφέ) ή εφαρμόστε την εθιστική Honey (έντονο μεταλλικό χρυσό) για το απόλυτο 70s look.

news

Το διπλό πινέλο της Naked Honey Eyeshadow Palette είναι vegan και κατά των δοκιμών σε ζώα. Στη μια πλευρά διαθέτει ένα κοντό, πυκνό πινέλο, ιδανικό για εφαρμογή της σκιάς στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων ή για blending και σβήσιμο. Στην άλλη πλευρά διαθέτει ένα γωνιώδες πινέλο, ιδανικό για εφαρμογή και blending της σκιάς κάτω από το κόκκαλο της σκιάς.

SHARE THIS