Mε την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ
BEAUTY

JOY: H νέα αρωματική δημιουργία που πρέπει να αποκτήσετε.

Ο Οίκος Dior παρουσιάζει το νέο του άρωμα.

news

«Η γέννηση ενός νέου αρώματος Dior είναι γεγονός. Τόσο για ολόκληρο τον Οίκο, όσο και για εμένα. Πρέπει να ενώσει και να ικανοποιήσει άντρες και γυναίκες. Πρέπει να παρουσιάζει μια εκτεταμένη και γενναιόδωρη διάσταση με ισχυρή υπογραφή. Ήταν γραφτό να γνωρίζω το όνομά του από την αρχή. Και τι όνομα! Μικρό, ζωηρό και ανεπιτήδευτο, ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα. Για να πω την ιστορία του επέλεξα να δημιουργήσω ένα άρωμα, που τυλίγει το δέρμα και χαρακτηρίζεται από απαλότητα και ενέργεια. Το JOY by Dior είναι μια ανάσα καθαρού αέρα, ένα μονοπάτι που σας ταξιδεύει, που σας παρασύρει μακριά» εξηγεί ο François Demachy, Δημιουργός Αρωμάτων Dior.

Το JOY by Dior είναι μια αισθητήρια παρουσία, που μας τυλίγει με ανοιχτά χέρια, μαγεύει τις αισθήσεις μας, χωρίς να αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Στο τέλος, κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι δροσερό, μεθυστικό, λουλουδάτο ή γαλακτώδες. Άλλωστε δεν έχει σημασία, διότι είναι όλα αυτά, όλα σε ένα. Τελικά, μια είναι η λέξη που έρχεται στο νου: joy (χαρά).

«Το JOY by Dior εκφράζει το θαυμάσιο συναίσθημα της χαράς, προσφέροντας μια αρωματική εκδοχή του φωτός. Εννοώ ότι αυτό το άρωμα θυμίζει πίνακες, ζωγραφισμένους με την τεχνική pointillism, πετυχαίνοντας ένα πλούσιο αποτέλεσμα με ακρίβεια, χωρίς να γίνεται προφανής η τεχνική. Δημιουργημένο από μια ποικιλία λεπτών αποχρώσεων και μυριάδων εκφάνσεων, που οδηγούν σε μια αυταπόδεικτη μοναδικότητα. Απαιτήθηκε αρκετός χρόνος, εξέλιξη και φαντασία, αλλά στο τέλος έχει μια άμεση και ζωηρή παρουσία» συνεχίζει ο δημιουργός του.

news

Τα συστατικά του παντρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο. Στην κορυφή του, η άμεση αγαλλίαση παίρνει το σχήμα από ξύσματα περγαμόντου και μανταρινιού με μια έντονη αίσθηση από αλδεΰδες, όπου όλα συναινούν για να απογειωθούν τα λουλούδια. Το τριαντάφυλλο, τόσο σε μορφή Εκχυλίσματος όσο και σε μορφή Absolute, καθώς και το γιασεμί, αναμιγνύονται με αυτά τα χυμώδη φρούτα δημιουργώντας ένα ζωηρό χαμόγελο. Η καρδιά του χαρίζει την αίσθηση χαδιού από ένα απολαυστικά απαλό και γαλακτώδες ξύλο. Αυτό το ζεστό και κρεμώδες σανταλόξυλο είναι μια ώριμη αγκαλιά, αποτελούμενη από ένα ανάλαφρο άγγιγμα κέδρου και μια πινελιά πατσουλί. Στη βάση του ξεχωρίζει μια προσεχτική επιλογή από νότες μόσχου που παίζουν αγκαλιάζοντας το φως σε μια πουδρένια ανάσα αέρα. Ένας συνδυασμός μόσχου, ξύλου και λουλουδιών, που ολοκληρώνει και αναδεικνύει την προσωπικότητα. Το αποτέλεσμα χαρίζει τρυφερότητα κατά την επαφή με το δέρμα σαν οικεία, απαλά αισθησιακή υπογραφή.

news

Το JOY by Dior αποτυπώνει τους κώδικες σύγχρονου σχεδιασμού και αναγνωρίσιμου σχήματος της νέας εμβληματικής σειράς από μπουκάλια Dior. Απλό και φωτεινό, η θηλυκότητα του λάμπει μέσα από το ασημένιο και ακτινοβόλα ροζ άμεσα ελκυστικό χυμό. Ένα ασημένιο νήμα αγκαλιάζει το καπάκι σαν ένα ανάλαφρο κόσμημα αποτυπώνοντας ντελικάτα χαραγμένο το όνομά του, τυλίγοντάς το στο σχήμα ενός τέλειου Ο. Σπινθηροβόλα, απτή χαρά, φωλιάζει στον χτύπο της καρδιάς του Dior.

Πρόσωπο του JOY by Dior δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Jennifer Lawrence. Πάντοτε αυθεντική, χαρίζει στο JOY by Dior την ολότητα της πολύχρωμης προσωπικότητάς της, καθώς και τη φυσική, αισθησιακή θηλυκότητά της. Ένα λαμπρό, καυτό και γενναιόδωρο αστέρι για ένα αρωματικό αίσθημα, που απαιτεί απόλυτη αφοσίωση. Στο φιλμ, σε σκηνοθεσία του Francis Lawrence, που συνεργάζεται συχνά και ο οποίος την αποκάλυψε στο «Hunger Games», η Jennifer Lawrence αποτυπώνει κάθε απόχρωση αυτού του μοναδικού συναισθήματος. Βουτηγμένη στον αισθησιασμό, χωρίς ίχνος βαρύτητας και ευαισθησίας. Σε κοντινότερο πλάνο, η κάμερα αιχμαλωτίζει το χαμόγελο της, γελώντας στο δικό της μοναδικό φως. Η χαρά στην πιο αγνή εκδοχή της.

Info: Τα αρώματα Dior θα τα βρείτε στα attica City Link και Golden Hall.

SHARE THIS