Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
BEAUTY

Η δύναμη του κόκκινου μέσα στο νέο άρωμα Armani Sì Passione

Έντονη και ασυμβίβαστη! Γνωρίστε τη νέα αρωματική δημιουργία του ιταλικού οίκου.

news

«Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός χάρης, δύναμης και αδάμαστου πνεύματος». Έτσι περιγράφει ο ίδιος ο Giorgio Armani, τη νέα αρωματική δημιουργία του. Το Sì Passione είναι η έκφραση της σύγχρονης και τολμηρής έννοιας του πάθους, που ενστερνίζεται η γυναίκα του σήμερα. Ατρόμητη, θαρραλέα και αποφασιστική. «Κόκκινο, σαν σημάδια ζωντάνιας. Κόκκινο, σαν ένδειξη πάθους. Κόκκινο, ευεργετικό για να ενσταλάξει αισιοδοξία».

Το Sì Passione είναι μια δημιουργία της Julie Massé. Υπογραμμίζει ξανά την αρωματική υπογραφή του Sì –το νέκταρ φραγκοστάφυλου Jungle Essence «παντρεμένο» με αχλάδι. Το άρωμα ανοίγει με το φλογερό, πικάντικο ροζ πιπέρι, σαν μια έκρηξη αδρεναλίνης. Η λουλουδάτη καρδιά του αρώματος χτυπά παθιασμένα, χάρη στις νότες των διάφανων ροδοπετάλων, που επανερμηνεύονται με έναν μοντέρνο τρόπο, ενώ συνδυάζονται με το θηλυκό αιθέριο έλαιο γιασεμιού. Επιπλέον, το ξύλο του κέδρου και το κεχριμπαρένιο-ξυλώδες Orcanox, προσδίδουν ωριμότητα και χαρακτήρα, καθρεφτίζοντας την τόλμη των συναισθημάτων που ξυπνούν το απόλυτο πάθος.

news

Το μπουκάλι ξεχωρίζει με το ζωηρό και δυναμικό κόκκινο χρώμα του, που είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων δοκιμών. Η τέλεια, καθαρή και φωτεινή απόχρωση του κόκκινου της φωτιάς έντυσε το μπουκάλι με τις ντελικάτες καμπύλες της χαρακτηριστικής σιλουέτας του Sì.

Ενσάρκωση της γυναίκας Sì, η Cate Blanchett, ανακαλύπτει μια καινούρια πτυχή του εαυτού της μέσα από την καμπάνια του Sì Passione. Μέσα από το φακό του Tom Munro και φυσικά ντυμένη στο χρώμα της πορφύρας, αντικατοπτρίζει όλη την αισιοδοξία του κόκκινου.  

Info: Τα Giorgio Armani θα τα βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα attica.
SHARE THIS