Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
WHAT'S ON

GET LOUD WITH CONVERSE!

H Converse δημιουργεί μια μοναδική μουσική εμπειρία για τους fans της, «παντρεύοντας» τους μοναδικούς BURGER PROJECT, μαζί με ορισμένα από τα καλύτερα groups της εγχώριας rock σκηνής, όπως οι post punk/shoegazers ZEBRA TRACKS, οι acid/garage rockers...

news

H Converse δημιουργεί μια μοναδική μουσική εμπειρία για τους fans της, «παντρεύοντας» τους μοναδικούς BURGER PROJECT, μαζί με ορισμένα από τα καλύτερα groups της εγχώριας rock σκηνής, όπως οι post punk/shoegazers ZEBRA TRACKS, οι acid/garage rockers SOCIAL END PRODUCTS και οι psychobilly/garage punk δυναμίτες DUCKY BOYZ!
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική τους συνύπαρξη πάνω στη σκηνή του FUZZ Club, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη με δωρεάν εισιτήριο, το οποίο μπορείτε να εξασφαλίσετε, μέσω του www.converse.gr και να γίνετε μέρος της πιο loud μουσικής εμπειρίας της χρονιάς!MORE INFO: www.converse.gr
ΠΟΤΕ: 8/11/2013 - οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
SHARE THIS