Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
WHAT'S ON

NEW ENTRY! Η Max Mara The Cube, στο attica

H Max Mara ανοίγει το νέο της corner Max Mara The Cube στο πολυκατάστημα attica στο City Link.

news

H Max Mara ανοίγει το νέο της corner Max Mara The Cube στο πολυκατάστημα attica στο City Link στην καρδιά της Αθήνας, από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020.

H Max Mara The Cube επικεντρώνεται στην έρευνα της καινοτομίας που χαρακτήριζε πάντα το Max Mara Fashion Group, συνδυάζοντας ένα πρωτοποριακό πνεύμα με την απλή προσέγγιση των σύγχρονων ενδυμάτων, ώστε να διαμορφώσει μια καινοτόμο ιδέα, όχι μόνο στο σχεδιασμό, αλλά και στη δεξιοτεχνία και την τεχνική.

news


Με βάση το down jacket, το εμβληματικό project The Cube είναι μια ολοκληρωμένη σειρά outerwear και αξεσουάρ που γεννήθηκε το 2008. Μοναδικά υφάσματα δημιουργήθηκαν ειδικά για το project με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις. Η Max Mara The Cube είναι πολυτελής, λειτουργική, πρακτική και μοναδική, με μια σαφή ταυτότητα που διακρίνεται μέσα από το ασυναγώνιστο packaging, the “Cube”.

news


Το down jacket The Cube αποτελεί ένα αυθεντικό σχεδιαστικό κομμάτι, το οποίο έχει συμπεριληφθεί στις συλλογές του Staatliche Museen στο Βερολίνο και του FIT στη Νέα Υόρκη, όπου έχει παρουσιαστεί ως “cult object” στην έκθεση ‘Μόδα και Τεχνολογία’. Ο απόλυτος συνδυασμός δημιουργικότητας, βιομηχανοποίησης και πειραματισμού.

Ανακαλύψτε το στο νέο corner Max Mara The Cube στο attica City Link, Πανεπιστημίου 9 Σύνταγμα.

SHARE THIS