Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
WHAT'S ON

#DIESELREBOOT LIMITED EDITION T-SHIRTS

Μετά την επιτυχία της ανατρεπτικής teaser καμπάνιας #DIESELREBOOT, η DIESEL αναπαράγει τις ψηφιακές εικόνες και τα mottos επάνω σε t-shirts. Η καμπάνια που δημιουργήθηκε από το Nicola Formichetti, τον νέο artistic director του brand, η οποία έχει...

news

Μετά την επιτυχία της ανατρεπτικής teaser καμπάνιας #DIESELREBOOT, η DIESEL αναπαράγει τις ψηφιακές εικόνες και τα mottos επάνω σε t-shirts. Η καμπάνια που δημιουργήθηκε από το Nicola Formichetti, τον νέο artistic director του brand, η οποία έχει προβληθεί τους τελευταίους μήνες στα κτήρια των μεγαλύτερων πόλεων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας, δηλώνει και την επικείμενη επανεκκίνηση της Diesel. Ο Nicola Formichetti δηλώνει ότι τα συνθήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αγγίξεις μια κοινότητα και να συγκεντρώσεις τους ανθρώπους γύρω από ένα σκοπό.
Η σειρά αυτή των t-shirts αποτελείται από πορτρέτα που συνοδεύονται από σύντομες, προκλητικές δηλώσεις, όπως π.χ. I WRITE MY OWN STORY και CREATIVITY IS MY WEAPON.

Τα t-shirts είναι unisex και βγαίνουν σε 2 χρώματα: λευκό και μαύρο, με 5 διαφορετικά θέματα: THE POPE, DIESELREBOOBS, THE REBEL, I WRITE MY OWN STORY και CREATIVITY IS MY WEAPON.
INFO: Το limited edition #dieselreboot t-shirt θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα attica από τις 14/10/2013.SHARE THIS