Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
WHAT'S ON

Τις πιο βροχερές μέρες του φθινοπώρου φορέστε RAINS

Το brand RAINS από τη Δανία παρουσιάζει και φέτος τα πιο stylish αδιάβροχα για όλους.

news

To φθινόπωρο είναι συνυφασμένο με τις πρώτες βροχερές μέρες. Τι χρειάζεστε λοιπόν σ’ αυτή τη φάση της σεζόν; Ένα κομψό και stylish αδιάβροχο, το οποίο φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που είχατε συνηθίσει στο παρελθόν γιατί τώρα φέρει την υπογραφή της RAINS. Το γνωστό brand από τη Δανία επαναπροσδιορίζει το κλασικό αδιάβροχο, βασίζοντας το στιλ και την αισθητική του σε ένα σύγχρονο και μίνιμαλ τρόπο ζωής, σχεδιάζοντας jackets που είναι υποαλλεργικά και vegan friendly και επηρεασμένα από τη σκανδιναβική αισθητική.  

Αδιάβροχα και λειτουργικά jackets, κλασικές καμπαρντίνες και unisex πρακτικά αξεσουάρ κατάλληλα και για τις τέσσερις εποχές είναι πάντα εδώ με μια σαφή πρόταση ώστε να προσθέσουν ποιότητα στη ζωή μας.  

news

 Η αδιαμφισβήτητη αντοχή του και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του brand RAINS διατίθενται είτε για καθημερινή χρήση είτε σαν key item για μια πιο fashion εμφάνιση. 

Τα χρώματα αποτυπώνονται ζωντανά πάνω στο σχεδόν βελούδινο σε υφή υλικό της RAINS, ενώ υπόσχονται διαχρονικότητα και διάρκεια ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Για το κλίμα της Μεσογείου αποτελεί το κατάλληλο αντικείμενο καθημερινής χρήσης είτε χειμώνα είτε το καλοκαίρι.  

 
Αυτή τη σεζόν λοιπόν επιλέξτε RAINS, ένα brand εμπνευσμένο από το μέλλον για το σήμερα.  

 

SHARE THIS