Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
WHAT'S ON

TISSOT JOINS NBA

Το National Basketball Association (NBA) και η TISSOT ανακοίνωσαν μια νέα μακροχρόνια παγκόσμια συνεργασία μέσω της οποίας η Ελβετική μάρκα ρολογιών γίνεται ο πρώτος Επίσημος Χρονομέτρης του NBA,...

news
Το National Basketball Association (NBA) και η TISSOT ανακοίνωσαν μια νέα μακροχρόνια παγκόσμια συνεργασία μέσω της οποίας η Ελβετική μάρκα ρολογιών γίνεται ο πρώτος Επίσημος Χρονομέτρης του NBA, του Women’s National Basketball Association (WNBA), και του NBA Development League (NBA D-League). Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την πρώτη ανάδειξη της Tissot ως Επίσημου Χρονομέτρης σε ένα πρωτάθλημα της Βορείου Αμερικής, καθώς και την μεγαλύτερη συνεργασία της εταιρείας στα 160 χρόνια της ιστορίας της. Με αυτή τη συμφωνία, η TISSOT προσθέτει μια ακόμα χορηγία σε ένα ήδη εξαιρετικά δυναμικό portfolio παγκόσμιων πρωταθλημάτων και αθλητικών συνεργασιών.

Αυτή η νέα συνεργασία θα ενισχύσει τους Αγώνες μέσα από ένα ολοκληρωμένο συνεργατικό σύστημα χρονομέτρησης.

Η TISSOT πρόκειται να συνεργαστεί με το NBA για να αναπτύξουν ένα μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα χρονομέτρησης. Το νέο υψηλής ακρίβειας σύστημα χρονομέτρησης, το οποίο θα περιλαμβάνει και τα ρολόγια πόντων TISSOT, θα εφαρμοστεί και στις 29 αρένες του NBA με έναρξη τη σεζόν 2016-17.  

“Η TISSOT είναι πολύ περήφανη για τη συνεργασία της με το NBA και θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα δεσμό ανάμεσα στους παίκτες και τους οπαδούς,” δήλωσε ο François Thiébaud, Πρόεδρος της TISSOT. “Τα συναισθήματα που γεννιούνται και το πνεύμα του αθλήματος θα εμπνεύσουν τα προϊόντα μας. Η καθημερινή δουλειά μας είναι να ντύνουμε το χρόνο. Σχεδιάζουμε μοντέλα εξαιρετικής ομορφιάς και ακρίβειας αλλά πάνω απ'ολα, συναισθηματικής αξίας, και αυτό ακριβώς είναι που γεννά το συγκεκριμένο άθλημα, και ειδικά το NBA.”  

“Στο μπάσκετ κάθε δευτερόλεπτο, ή ακόμα και κάθε δέκατο του δευτερολέπτου, μπορεί να είναι σημαντικό, και αυτή η νέα χορηγία με την TISSOT θα φέρει την μοναδική τεχνολογία χρονομέτρησης σε όλες τις αρένες του NBA,”  δήλωσε ο  Adam Silver, μέλος της Επιτροπής του NBA. “Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας με την TISSOT, μια παγκόσμια μάρκα με μακροχρόνια ιστορία στην ανάπτυξη καινοτόμων και αξιόπιστων συστημάτων χρονομέτρησης.”

Επιπλέον, η μάρκα ρολογιών θα λάβει τα παγκόσμια δικαιώματα σε κάθε είδους ρολογιών και αξεσουάρ για όλες τις ομάδες του NBA. Η  TISSOT θα παρέχει υποστήριξη της χορηγίας στα καταστήματα λιανικής παγκοσμίως.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των παγκόσμιων Αγώνων NBA 2015-16, όπου θα συμμετέχουν έξι ομάδες του NBA σε εφτά regular-season και preseason αγώνες σε έξι χώρες. Η TISSOT θα γίνει επίσης Επίσημος Χρονομέτρης και το Επίσημο Ρολόι σε διάφορα events, όπως το NBA All-Star, NBA Draft presented by State Farm, Samsung NBA Summer League, και τα NBA Global Games.  

Ως μέρος αυτής της χορηγίας, η TISSOT θα επενδύσει σε όλες τις ομάδες NBA και τους συνεργάτες αναμετάδοσης των πρωταθλημάτων. Επιπλέον, η TISSOT και το NBA θα συνεργαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από εκδηλώσεις, marketing, media και το λανσάρισμα μιας νέας δημιουργικής καμπάνιας γύρω από το NBA. 
SHARE THIS