Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Hotlist

H Stella McCartney παρουσιάζει μια παιδική συλλογή που σέβεται το περιβάλλον

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 η Stella McCartney έχει δημιουργήσει ρούχα και αξεσουάρ από 75% βιώσιμα υλικά.

news

Η Stella McCartney είναι μία απο τις πρώτες δημιουργούς που άρχισαν να δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη. Έτσι και αυτή τη σεζόν για τα παιδιά έχει σχεδιάσει μία συλλογή που είναι φτιαγμένη από 75% βιώσιμα υλικά, όπως οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυέστερ και νάυλον.

Τα σχέδια της Stella McCartney για την Άνοιξη και το καλοκαιρι του 2020 περιλαμβάνουν ανάλαφρα φορέματα, αλλά και κομμάτια εμπνευσμένα από το surf και το skate. H χρωματική παλέτα κινείται ανάμεσα στα παστέλ αλλά και τους πιο έντονους τόνους ενώ σημαντικό ρόλο στη συλλογή παίζει και το rainbow print που θέλει να εμπνεύσει τα παιδιά να χρησιμοποιούν τη φωνή τους και να βοηθήσουν στο να γίνει πραγματικά η αλλαγή στον κόσμο.

Επιπλέον η συλλογή περιλαμβάνει activewear αλλά και occasion wear. Από τις πιο άνετες φόρμες, κολάν και T-shirts για τις δραστηριότητές τους, μέχρι τα όμορφα φορέματα από οργάντζα και τα tailored jackets, θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά, για όλες τις ώρες της μέρας και για κάθε περίσταση.

Για ακόμα μία σεζόν η Stella McCartney δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα και έτσι έχει ιδιαίτερη σημασία να επιλέξετε για τα παιδιά κομμάτια από τη συλλογή της. Αφενός θα ξέρετε ότι υποστηρίζετε την ηθική και βιώσιμη μόδα και αφετέρου θα εμπνεύσετε και εσείς με τη σειρά σας τα παιδιά, να γίνουν μέρος αυτής της τόσο σημαντικής αλλαγής τοσο για τη μόδα, όσο και για τον πλανήτη γενικότερα.

Info: Μπορείτε να βρείτε τις συλλογές Stella McCartney στα attica City Link & Mediterranean Cosmos. 

SHARE THIS