Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Hotlist

Η νέα συλλογή της Stella McCartney νοιάζεται για το περιβάλλον

Χαρίστε στα παιδιά σας ρούχα Stella McCartney και θα συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.

news

H Stella McCartney είναι σίγουρα γνωστή για το απαράμιλλο στιλ όλων των ρούχων και αξεσουάρ που υπογράφει. Είναι όμως γνωστή και για την περιβαλλοντική της συνείδηση. Είναι μία από τις πρώτες δημιουργούς παγκοσμίου φήμης που έλαβαν σοβαρά υπόψιν ένα θέμα που τώρα απασχολεί σχεδόν όλη τη βιομηχανία της μόδας που δεν είναι άλλο από το fashion sustainability.

news

Έτσι ορμώμενη από αυτή της την ευαισθησία φέτος δημιουργεί μια καμπάνια για την παιδική της συλλογή που στην ουσία ωθεί τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά με το περιβάλλον. Ένα βίντεο που ονομάζεται «Lonely Tree» και θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 24 Σεπτεμβρίου, εμπνέει όλα τα παιδιά να αγαπήσουν τη φύση και να φροντίσουν τα δάση με το σλόγκαν «Φυτέψτε για τον πλανήτη». Η Stella McCartney θέλει τα παιδιά, τα φυτά, τα ζώα και όλοι οι άνθρωποι να ζήσουν μια μεγάλη σε διάρκεια και ευτυχισμένη ζωή. Έτσι με προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί ώστε τα παιδιά θα έχουν έναν υγιή πλανήτη.

news

Για τους παραπάνω λόγους και σε αυτή τη συλλογή χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο, υλικά που έχουν προκύψει από αειφόρες τεχνικές. Για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2019 το 74% της συλλογής είναι φτιαγμένο ακριβώς από τέτοια υλικά, ενώ το 100% της βισκόζης που χρησιμοποιήθηκε προέρχεται επίσης από αειφόρα διαδικασία παραγωγής, και αυτό είναι το κλειδί για να κρατήσουμε ζωντανά τα δέντρα.

Έτσι, εκτός από το στιλ, την υψηλή ποιότητα και τη designer υπογραφή, έχετε ακόμα έναν λόγο να επιλέξετε τη Stella McCartney για τα παιδιά σας, καθώς με αυτή την κίνηση βάζετε και έσεις ένα λιθαράκι για την προστασία του περιβάλλοντος, ένα θέμα που μας αφορά όλους.

Info: Μπορείτε να βρείτε τις παιδικές συλλογές Stella McCartney στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos. 

SHARE THIS