Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Hotlist

Η Moncler υπόσχεται ατελείωτες ώρες παιχνιδιού ακόμα και στο πολύ κρύο

Και αυτή τη σεζόν η Moncler υπογράφει την πιο stylish συλλογή outerwear για τα παιδιά.

news

Ο οίκος Moncler έχει καταφέρει να κάνει το όνομά του συνώνυμο με το stylish outerwear. Κάθε σεζόν υπογράφει και μία παιδική συλλογή, η οποία είναι ό,τι πρέπει για τους μικρούς σας φίλους, καθώς τα παιδιά είναι αυτά που στην πραγματικότητα χρειάζονται περισσότερο από οποιονδήποτε τα καλής ποιότητας μπουφάν και όχι μόνο. Έτσι ακόμα και τον χειμώνα, όταν οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές, το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ.

Αυτή τη σεζόν η Moncler παρουσιάζει την #monclergeneration. Η καμπάνια της Moncler Enfant ενώνει διαφορετικές γενιές παιδιών, προκειμένου να τονίσει το πόσο σημαντικές είναι οι συναισθηματικές σχέσεις της οικογένειας. Είναι σχέσεις που δεν τελειώνουν ποτέ και δεσμοί που διαρκούν και παραμένουν δυνατοι για πάντα. Οι οικογένειες μεταξύ τους έχουν μια σύνδεση που δεν τελειώνει, που κρατάει τις υποσχέσεις της και που μπορεί κανείς να απευθυνθεί σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, ό,τι και αν του συμβεί. Η #monclergeneration μιλάει ακριβώς γι’ αυτό και δίνει έμφαση στο ότι αυτές οι σχέσεις και οι δεσμοί είναι για πάντα.

news

Στη συλλογή της Moncler θα βρείτε λοιπόν και αυτή τη σεζόν τα πιο ωραία μπουφάν και όχι μόνο, για κάθε εξόρμηση των παιδιών στο βουνό, αλλά και για τις πιο κρύες μέρες στην πόλη. Τα signature καπιτονέ παίζουν φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι διαθέσιμα σε υπέροχα χρώματα και σχέδια. Παράλληλα στη συλλογή θα βρείτε και όλα τα αξεσουάρ που χρειάζονται τα παιδιά για μια stylish και ζεστή εμφάνιση στο κρύο, όπως σκουφάκια, κασκόλ και μπότες για τα χιόνια.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Moncler Enfant και χαρίστε τους ένα κομμάτι που θα ευχαριστηθούν τον χειμώνα που έρχεται.

Info: Μπορείτε να βρείτε τις συλλογές Moncler Enfant στα attica City Link, Golden Hall & Τσιμισκή. 

SHARE THIS